Advertisement

Βρες στα NESPO τα ολοκαίνουρια adidas running shoes SL20 με τεχνολογία Lightstrike!

Βρες στα NESPO τα ολοκαίνουρια adidas running shoes SL20 με τεχνολογία Lightstrike! Η adidas αλλάζει το νόημα του «Γρήγορου» 🏃‍♀️🏃🏻‍♂️
«Γρήγορο» δεν είναι απλά ένας αριθμός, είναι αυτό που νιώθεις!

Η adidas καλωσορίζει μια νέα εποχή στο running με το λανσάρισμα της νέας εμψυχωτικής καμπάνιας Faster Than, η οποία καλεί τους runners να δώσουν νέο νόημα στο «Γρήγορο». Από τη μέχρι τώρα σύνδεσή του με την ταχύτητα και τις επιδόσεις, σε ένα προσωπικό αίσθημα αυτοβελτίωσης.

Κάντο δικό σου NESPO Athletics ➡️
Follow us on Instagram ➡️
Like us on Facebook ➡️

🔸Η καμπάνια Faster Than υποστηρίζεται από μια εμπεριστατωμένη μελέτη της adidas πάνω στις τάσεις του running, η οποία άντλησε δεδομένα από 6.000 δρομείς από όλον τον κόσμο και δείχνει πως τα δύο τρίτα (66%) των runners τρέχουν με στόχο την προσωπική βελτίωση και τη θετική αλλαγή.

🔸Η adidas, με την καμπάνια Faster Than ρίχνει φως σε εμψυχωτικές ιστορίες από την παγκόσμια κοινότητα των runners, όπως του δρομέα Martinus Evans που ζυγίζει 136 κιλά, της επιζήσασας από μεταμόσχευση ήπατος Ellie Lacey, της θρυλικής μαραθωνοδρόμου Kathrine Switzer, αλλά και των Noah Lyles και Mo Salah.

🔸Για πρώτη φορά, η παραγωγή της καμπάνιας Faster Than έγινε και στην Ελλάδα, αναδεικνύοντας τους δρόμους της Αθήνας, όπου Έλληνες και ξένοι runners δίνουν το δικό τους νόημα στο «Γρήγορο».

Lightstrike!

Yorum Gönder

0 Yorumlar