Advertisement

JULIA TAN: 'IK ben NIET BANG voor DE SPRONG, maar HET WATER' | Blindspot - CONCENTRATE

JULIA TAN: 'IK ben NIET BANG voor DE SPRONG, maar HET WATER' | Blindspot - CONCENTRATE In deze Blindspot: Julia Tan. We wensen Julia veel beterschap! ❤️ Deze Blindspot is niet afgelopen zoals we zouden willen. In gezamenlijk overleg met Julia hebben we tóch besloten deze video online te zetten.

Deze week blinddoeken wij Julia Tan. Julia Tan heeft haar eigen YouTubekanaal waar zij samen met haar vader Humberto Tan de serie TANtoe Muzikaal presenteert. Daarnaast heeft ze mee gedaan aan het programma Dance Dance Dance.

Check hier het YouTubekanaal van Julia:

Check hier het Instagramaccount van Julia:

In deze aflevering blinddoeken wij Julia Tan voor een Blindspot. Nesim neemt haar onder zijn hoede. Onderweg naar de Blindspot hebben Nesim & Julia het over hoe het is om een bekende vader te hebben, over haar serie Tantoe Muzikaal en dat zij goed typetjes kan nadoen. Als Nesim & Julia aankomen bij de Blindspot denkt zij dat ze een dansauditie moet doen op televisie, maar zij heeft ook het vermoeden dat het iets met water kan zijn…

Dit zijn de BN’ers en YouTubers die jij in Blindspot hebt gezien: Holly Brood, Nesim Najih, Kaj Gorgels, Nanne Meijer, Monica Geuze, Kaj van der Ree, Stefan Jurriens, Bobbie Bodt & Maradonnie, Nina Warink, Marije Zuurveld, Dave Roelvink, Josylvio, Koen Kardashian, Dennis Schouten, Donny Roelvink, Selma Omari & Ta Joela.

Check hier de vorige Blindspot met Ta Joela:

Nesim heeft zijn eigen YouTubekanaal waar hij podcasts, vlogs en challenges op plaatst:

Marije Zuurveld heeft haar eigen YouTubekanaal en presenteert ook voor Concentrate Velvet:

Kaj van der Ree is radio-dj bij 3FM, presentator bij Concentrate en YouTuber:
Playlist Blindspot:

Kaj van der Ree, Nesim el Ahmadi en Marije Zuurveld zetten in het nieuwe seizoen van 'Blindspot' alles op alles om hun gasten te verrassen. Dit seizoen zetten de presentatoren niet elkaar voor het blok, maar verschillende BN’ers. De desbetreffende gast weet van niks en wordt met een blinddoek en koptelefoon naar een onbekende locatie gebracht.

Volg ons via: Instagram :
Facebook :
Website :

#Concentratenl #Blindspot #JuliaTan

Concentrate,nl,ConcentrateNL,Nederlands,Blindspot,Julia Tan,TANtoe Muzikaal,Blindspot Julia Tan,Julia Tan TANtoe Muzikaal,Humberto Tan en Julia Tan,Julia Tan springt van duikplank,Koen Kardashian First Fear,Nesim Najih,Nesim Najih Blindspot,Nesim Najih Supergaande,Julia Tan en Snor op Zak,Julia Tan en Sean Demmers,Julia Tan en Nesim Najih,

Yorum Gönder

0 Yorumlar